Už nespřáteluju !!
Reklamy pište pouze ZDE !!

Slíbené diplomky za spřátelení a hodnocení Affs.....

26. září 2010 v 13:38 | Koňařka Aduš |  Pro Affs
Tak a máme tu slíbené diplomky za spřátelení,doufám že se budou všem líbit a mimo to každému Affs dám diplomek a k tomu napíšu hodnocení na měsíc září→



Terýýýsek a Kathuska→ Vy jste opravdu skvělé Affs,mám vás strašně moc ráda a kdyby ste zrušili blog,nikdy bych na vás nezapoměla,obou si vás važím a doufám že se nám jednou splní setkat se spolu. :)-Diplomek
1

Nica→ Ty jsi taky moc super Affs,líbí se mi jak obíháš a píšeš velice dobrý články na blog. :)-Diplomek
2

Mishule→ Tady není co dodat,píšeš koemnty na blogu jsi aktivní,jsi opravdu super Affs a mám tě moc ráda. :)-Diplomek
3

Multík48→ Mám tě moc ráda,ale tvé obíhání je velice slabé,polepši se a můžeš být opravdu i dobré Affs. ;)-Diplomek
4

Anihorses→ Jsem moc spokojená. Mám tě ráda,seš prostě skvělé Affs. :)-Diplomek
5

Marciarab→ Marci já tě mám moc ráda,ale prostě vadími to že ke mě vůbeš nechodíš a když já k tobě nechodim,tak s tim máš taky problém,byla bych ráda kdyby si se polepšila,nechci tě smazat. :(-Diplomek
6

Lala→ Jsem moc spokojená,obíháš na blogu jsou skvělé články. Akorát nevím jak to bude dál když máš novej blog,ale to je vedlejší,to se pak dořeší. Mám tě ráda. :)-Diplomek
7

Angelika a Kathuska→ Holky jsem spokojená,mám vás moc ráda a jako Affs si vás vážím. :)-Diplomek
8

:.*Rabia*.:→ Jsem moc sklamaná,protože vůbec neobíháš a nepřidáváš na blog,nemáš brzo k smazaným Affs. :/-Diplomek
9

Irvinka→ Byla jsem spokojená,ale teď nejsem. Vůbec neobíháš a nepřidáváš na blog,přidej a bude zase vše OK. :)-Diplomek
10

StablinQa→ Mrzí mě to že neobíháš a nejseš aktivní. Mám tě ráda a chci aby si se polepšila,protože tě nechci smazat. :(-Diplomek
11

Paint→ Jsem straně moc spokojená,ačkoli si new Affs,obíháš jen jak můžeš a blog máš překrásnej. :)-Diplomek
12

Horse-Ladies→ Nemohu moc hodnotit,protože jste new,ale přesto zatím dobrý. :)-Diplomek
13


Toť vše,doufám že není nikdo sklamanej a doufám že se všem líbí diplomky. :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mishule - SB Mishule - SB | Web | 26. září 2010 v 15:34 | Reagovat

Jé, ty jsou nádherné diplomky, děkuju moc za ten můj :-) I za to hodnocení :-)

2 Lala Lala | Web | 26. září 2010 v 16:47 | Reagovat

Jéé, díky moc! Jinak, s svet-s-konmi asi nebudu končit. Tam budu dávat zápisky a tak. Zůstanu tam, ale neslibuju nic :-)

3 •Paint-tvé SB♥• •Paint-tvé SB♥• | Web | 26. září 2010 v 18:45 | Reagovat

Páni :) mockrát děkuji!! :) Diplomek je vážně krásný a máš nádherný nový desing!

4 StablinQa StablinQa | Web | 26. září 2010 v 19:02 | Reagovat

Děkuji,já vím že moc neobíhám,ale blog nestíhám,mám menší pozastavení,protože už chodím do 8.třídy,tak to moc nestíhám,mamka chce abych měla dobré známky,ale já nwm,tak se musím moc moc moc učit :-( ,díky za diplomek,a určitě se polepším,jestli to půjde,ale 100 % se trochu polepšit musím! :)

5 Nica -  koňské SBénko ♥ Nica - koňské SBénko ♥ | Web | 26. září 2010 v 19:40 | Reagovat

Děkuju ti :)
Ty diplomky jsou překrásný, a ten dess též. Moc se ti povedl, hezky to tu rozzářil !

6 Multik48 AFFSík :D Multik48 AFFSík :D | Web | 26. září 2010 v 19:48 | Reagovat

jé díky mocinky!!!! :-D

Jinak já dávám tab + alt a de mi to ale to tvoje zkusim taky :-D jinak ruka bude v pohode protoze musííí !!! :-D

7 •Paint-tvé SB♥• •Paint-tvé SB♥• | Web | 26. září 2010 v 21:55 | Reagovat

Jéé :) vážně mě moc těší, že se můj blog líbí a že se Ti líbí články a kresby :) Nemyslím si, že mám nějaký talent, ale rozhodně mě to baví a to je důležité :)

8 •Paint-tvé SB♥• •Paint-tvé SB♥• | Web | 26. září 2010 v 21:58 | Reagovat

Uvádíš mě do rozpaků :D Tolik chvály :) Vážně Ti moc děkuju! Ale myslím si, že existuje milióny lepších fotografů, kteří mají také svůj blog a tak :) ale já ráda uplatňuju svoje nápady a snažím se o co nejoriginálnější kompozice fotek :)

9 Marciarab Marciarab | Web | 26. září 2010 v 23:06 | Reagovat

Díky

10 Terýýýsek-SBénko Terýýýsek-SBénko | Web | 27. září 2010 v 13:03 | Reagovat

Takže méé drahé SBénko. :-D Děkuji ti strašně mooc za úžasné hodnocení a neboj,zatím zrušit blog neplánujeme. :D ;-) A fakt díky..i za ten krásný diplomek..zítra si ho dám na blog ju?! :-) Jinak novej dess je krááásňoučkej..líí se mi ta kombinace žluté a hnědé. :-) Je fakt parádní. ;-)

11 Terýýýsek-SBénko Terýýýsek-SBénko | Web | 27. září 2010 v 13:03 | Reagovat

[10]: Líbí. :D

12 StablinQa StablinQa | Web | 27. září 2010 v 14:18 | Reagovat

Ahojky Affsko!Mocinky díky za diplomek,už ho mám na blogu,aji to,že pozastavuju do konce týdne.Dneska si jedeme pro nového pejska,už se moc těším,nemohla jsem to vydržet v té škole,my jsme totiž dneska neměli volno :-( ,nevím jak vy,ale mě to přijde nespravedlivé :-O !!!Tak pp,už jedeme pro Angii(Endží-new pejsek)

13 •Paint-tvé SB♥• •Paint-tvé SB♥• | Web | 27. září 2010 v 15:49 | Reagovat

Díky moc :)) vážně mě hrozně potěší každý takový krásný komentář :)

14 anihorses anihorses | 27. září 2010 v 19:00 | Reagovat

je nádherný děkuji moc jinak hezký dess a díky ještě za ten dess co jsi mi udělala a díky i za hodnocko :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama